perjantai 11. marraskuuta 2011

Ihana Marraskuu!

Voi juku. Mikkelissä tapahtuu juuri nyt yhtä sun toista ja minä poloinen olen kaukana merien takana, enkä pääse tästä nauttimaan.. Onneksi on Länkkäri, kun pitää miutkin ajantasalla, kun vaan ehdin sinne vilkaisemaan. Äitini minulle linkkasi vieläpä yhden ihanan yllätyksen, Mikkelin seudun pikkujouluekstran! Pysynpähän paremmin perillä mistä jään paitsi, hihi. Erityisesti jännittävänä pidän kauppakeskus Stellan tulemista Mikkeliin. Kesällä sain katsella kun se komeana alkoi nousta vanhalle bussiasemalle ja oikein kihelmöin halusta päästä näkemään sisälle! Erityisesti tahtoisin nähdä uuden kauppahallin ja olen ilahtunut myös, että Punnitse & Säästä on löytänyt tiensä mikkeliläisille. Turussa olen vastaavassa liikkeessä asioinut ja säästämisestä voi aina olla montaa mieltä, mutta ainakin tuo ihanaa vaihtelua niin tavalliselle napostelijalle kuin vaikkapa kasvissyöjille ja muille erikoisruokavalioille! Kivaa!

Äiti osasi kehua hänen ja siskonsa uutta lempparikahvilaa vanhassa sinisessä Pulkkisen puukorttelissa Savilahden kadulla, entisen antiikkikaupan tiloissa. Kyseessä on siis ilmeisesti Kehitysmaakauppa (voisivat päivittää sivunsa ;)  ) ja sen ohessa oleva "ihana" kahvila! Myyvät kaikenmoista jännittävän kuuloista käsityö- ja lahjatavaraa siellä, mutta parasta oli kuulema juurikin tämä kahvilansa tunnelmallisine hirsiseinineen. Sinne täytyy päästä kurkistamaan! Kunpa vaan pian pääsisin takaisin Mikkeliin <3 (Huom. kuva on täältä Ameriikanmaalta, ei suinkaan kyseisestä kahvilasta ;)  ).

Tällaisena koti-ikäväisenä tyttösenä ilahduinkin suuresti eräänä päivänä, kun tauollani törmäsin herkulliseen sisustusväkerrysblogi Sisustuskärpäseen! Innostavien ja sormia syyhyttävien kuvien lisäksi silmääni pisti nimittäin päivitys vähän syntymäpäivieni jälkeen. Joku toinenkin on huomannut kuinka ihania mikkeliläiset ovat ;) ja ehkä kenties löytänyt kanssasieluja? Niin suuresti toivoisin (meidän?) mikkeliläisten, nuorten ja nuorehkojen käsityöväkertäjien nostavan päätään jollain tavalla tässä ihanan uudistuneessa Mikkelissä. Hassuna unelmana on kauan ollut käsityökahvila ihanine oheistuotteineen. Ehkä jonain päivänä?

Joka tapauksessa... Odota minua, oi ihanainen Mikkeli! Pian pääsen kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti