keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ihana kaipuu...

Hauska on huomata se, että muistan tämän blogin aina ulkomailla ollessani! Täytyy odottaa vielä 11 päivää, että pääsen nousemaan lentokoneeseen, yritän täpinöissäni nukkua siellä vähän ja matkaan lentokentältä bussilla Mikkeliin! IHANAA! Olenkin jo tutkinut läpi mitä tapahtuu Mikkelissä ja Ristiinassa, enkä voinut olla kiljaisematta, kun huomasin Ristiinan markkinoiden kerrankin sattuvan samaan aikaan vierailuni kanssa! (Kuulostaa kenties hullulta, mutta jännästi se koti-ikävä vaan kasvaa mielenkiintoisiin muotoihinsa). Toisaalta taas huomaan, etten ole maisemissa Anttolan Kihujen aikaan - siellä on nimittäin ollut viime vuosina hurjan herkullisia voissa paistettuja muikkuja...




Harmittaa sekin, että huomasin minulla olevan piilossa parikin luonnosteltua kirjoitusta julkaisemattomina! Jäivät odottelemaan kuvia jo viime kesänä ja nyt vähän nolottaa... Mutta onpahan hyvää pohjaa valmiina, ja ehkä jo pian pääsen hehkuttelemaan eräitä suosikkinähtävyyksiäni Mikkelin seudulla ;)

Kalenteriini koristui eri värein tapahtumia mm. Ristiinan kotisivujen tapahtumasivulta sekä Mikkelin kotiseutupäivien sivulta löytyvästä pdf-esitteestä. Hetken pohdin, onko tämä hassua käytöstä 24-vuotiaalta nuorelta naiselta, mutta naurahdin itselleni ja jatkoin suunnittelemalla treffejä ystävien kesken Martan baariin, Ristiinaan.


Kellään vinkkejä muihin Etelä-Savon tapahtumiin? Mitähän tapahtuu Puumalassa...

(Hih, pahoittelut kuvista! Kaivoin jotain vanhoja kännykästä ja kansioista )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti